Aanmelden als patiënt.

Meestal heeft u van uw tandarts een verwijsbrief meegekregen met een omschrijving van de gevraagde behandeling. Wilt u die bij het eerste bezoek meenemen? Mocht er geen verwijsbrief zijn dan wordt tijdens het intake consult vastgesteld wat voor soort behandeling bij u gedaan zou kunnen worden en wordt eventueel contact met uw eigen tandarts gezocht wanneer u dat wenst.

Wanneer u zich als patiënt wilt aanmelden dan kunt u telefonisch een afspraak maken.

• Tot eind april is Tandzorg Ulft de werkplek van Niek Opdam: 0315-631269

• Per 1 mei is de praktijk Staas en Bergmans in 's-Hertogenbosch de nieuwe werkplek van Tandarts Niek Opdam: 073-6133433

De kosten van een intakeconsult, waarvoor 30 minuten worden gereserveerd bedragen € 104,95 (code c28). Tijdens dit consult wordt uw hulpvraag uitgebreid besproken met mogelijke alternatieven. Vaak wordt een proefopbouw gemaakt om het te verwachten behandelresultaat wat duidelijk te maken (telefoon meenemen voor een Selfi!). Als er een behandeling wordt voorgesteld krijgt u altijd een begroting mee.

Kosten behandeling.

Tijdens de intake worden ook de kosten van de behandeling met u besproken. Hiernaast vindt u de lijst met mogelijke behandelingen zoals die door de Nederlandse Zorg Autoriteit(NZA) is vastgesteld.
Natuurlijk kunt u aanspraak maken op een vergoeding uit de aanvullende verzekering, maar dat hangt af van de verzekeringsvoorwaarden van uw zorgverzekering. In bijzondere gevallen kan een behandeling worden aangevraagd uit de basisverzekering (bijvoorbeeld ernstige slijtage). Dan vergoedt de basisverzekering de kosten van de behandeling.
Tandartspraktijk Niek Opdam


www.tandarts.nl/tandartstarieven/2020Per 1 mei 2020 is de praktijk van tandarts Niek Opdam gevestigd te 's-Hertogenbosch.

Het praktijkadres:

Staas en Bergmans, zorg voor uw mond,
Schubertsingel 32
5216 XA 's-Hertogenbosch

Website: https://www.zorgvooruwmond.nl

terug  verder  Home
KeMo PC Special ©2011-2020